Despre școală

Despre scoala

Educația nu e un privilegiu, ci un drept!

Procesul educational actual trebuie sa se adapteze în mod flexibil schimbarilor din societate, mentinând, în acelasi timp, legatura cu valorile traditionale.Suntem încrezatori ca am reusit sa realizam acest echilibru delicat în activitatea Ada School.

ADA School este un mediu educațional de calitate, adecvat nevoilor copiilor și familiei, care își propune să sprijine dezvoltarea personală a elevilor.

 

 

Ne dorim ca fiecare elev al ADA School – școală care asigură cursuri pentru elevi începând cu clasa pregătitoare si pâna în  clasa
a IV-a
 – să-și formeze și să-și îmbunatațească în permanență „competențele cheie”, necesare pentru continuarea studiilor în ciclurile superioare și pentru viata de zi cu zi.

Educația este înțeleasă ca valoare pentru cel ce învață. Demersurile educaționale sunt centrate pe:

  • a învăța să știi;
  • a învăța să faci;
  • a învăța regulile conviețuirii;
  • a învăța să fii.

Misiunea ADA School este promovarea excelenței în educație, exprimată în termeni de valoare adaugată și valoare creată, prin dezvoltarea fiecărui elev la potențialul său maxim.

Misiunea ADA School poate fi esențializată în cuvintele „Mereu mai buni, cel putin egali cu noi înșine”.

Ada School îmbină cu succes cele mai bune metode tradiționale de predare-învățare cu cele mai noi tendințe în practica educațională modernă. Rezultatele obținute de elevi la evaluările periodice, precum și la olimpiadele și concursurile școlare stau mărturie pentru succesul filosofiei noastre educaționale. Absolvenții noștri sunt tineri echilibrați, încrezători în forțele proprii și atenți la nevoile celorlalți.

Adresa:

Bucuresti,

Strada Gheorghe Spacu nr. 21 sector 6

Coordonator

Alina Stefanescu
+4 0723 595 916
contact@adaschool.ro

Program

Luni – Vineri 08:00 – 18:00
Sambata si Duminica – Inchis