kids image
tooltip
Dragoste pentru copii neconditionata - Ada SchoolTrateaza copilul ca pe un om care, indiferent de varsta are ceva de spus Ada SchoolProfesorii nostri sunt alesi pe criteriul dragostei neconditionate fata de copii Ada SchoolPentru a ajunge la succes, copiii au nevoie sa fie mai intai iubiti Ada School
 

Profil educational

/ despre scoala

Educatia nu e un privilegiu, ci un drept

ADA School este un mediu educational de calitate, adecvat nevoilor copiilor si familiei, care îsi propune sa sprijine dezvoltarea personala a elevilor, oferind, în acelasi timp, servicii educationale beneficiarilor directi si indirecti ai comunitatii.

Ne dorim ca fiecare elev al ADA School - scoala care asigura cursuri pentru elevi începând cu clasa pregatitoare si pâna în  clasa a IV-a - sa-si formeze si sa-si îmbunatateasca în permanenta "competentele cheie", necesare pentru continuarea studiilor în ciclurile superioare si pentru viata de zi cu zi.

Ne dorim, de asemenea, ca fiecare elev sa dobândeasca un stil de învatare autocondusa si motivata intrinsec, deprinderi de învatare pe parcursul întregii vieti, bazate pe un nivel bun de folosire a computerului si a TIC.

Scoala îsi propune sa devina o "mini-comunitate" ordonata, în care elevii sa-si formeze si sa exerseze convingeri si comportamente autentice de "bun cetatean", o "scoala incluziva" care sa ofere oportunitati egale si sprijin pentru dezvoltarea personala a fiecarui elev, inclusiv celor care provin din medii defavorizate si celor cu cerinte educative speciale.

Dorim, de asemenea, sa formam elevi cu convingeri si comportament voluntar, care sa se implice în rezolvarea problemelor comunitatii.
Misiunea ADA School este promovarea excelentei în educatie, exprimata în termeni de valoare adaugata si valoare creata, prin dezvoltarea fiecarui elev la potentialul sau maxim. Misiunea ADA School poate fi esentializata în cuvintele „Mereu mai buni, cel putin egali cu noi însine".

 Educatia este înteleasa ca valoare pentru cel ce învata. Demersurile educationale sunt centrate pe:
- a învata sa stii;
- a învata sa faci;
- a învata regulile convietuirii;
- a învata sa fii.
Galerie Foto
 

Alina Stefanescu - +4 0723 595 916

Paul Stefanescu - +4 0721 424 485

Secretariat - +4 031 432 7222

E-mail: contact@adaschool.ro

Adresa:

Romania, Bucuresti

Str. Carol Davila nr.101 sector 5

Vezi pe harta
Calendar evenimente
septembrie 2017 Previous Next
Du Lu Ma Mi Jo Vi Sa
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Revista ADA School