kids image
tooltip
Profesorii nostri sunt alesi pe criteriul dragostei neconditionate fata de copii Ada SchoolTrateaza copilul ca pe un om care, indiferent de varsta are ceva de spus Ada SchoolPentru a ajunge la succes, copiii au nevoie sa fie mai intai iubiti Ada School Dragoste pentru copii neconditionata - Ada School
 

Obiective educationale

/ curriculum

Promovarea excelentei in educatie

Scoala satisface nevoia elevului de a se simti competent, integrat în colectiv si independent. Avem ca prioritate pregatirea elevilor pentru o lume în schimbare, formându-le capacitati, deprinderi si competente care sa le permita sa-si gaseasca locul si menirea sociala.
- Înscrierea scolii în rândul unitatilor de învatamânt care promoveaza un curriculum performant, menit sa creasca promovabilitatea la examene si sa asigure acumularea de deprinderi si competente cu valente tehnice de catre elevi.
- Fixarea competentei ca si obiectiv pentru toti cei implicati în procesul de educatie.
- Dezvoltarea bazei materiale la nivelul optim desfasurarii activitatilor instructiv-educative de calitatea dorita.
- Dezvoltarea relatiilor cu comunitatea în vederea realizarii de proiecte de interes comun.
- Introducerea unor inovatii didactice pentru optimizarea, cu ajutorul sistemelor educationale informatizate, a procesului instructiv-educativ si organizarea unor programe suplimentare de consultatii si meditatii pentru elevi, precum si dezvoltarea ofertei curriculare la decizia scolii în vederea asigurarii de sanse egale si a cresterii atractivitatii si interesului elevilor pentru aceasta.
- Dezvoltarea competentelor resurselor umane prin participarea la cursuri de formare continua si perfectionare organizate prin Casa Corpului Didactic, ONG-uri, universitati.
- Atragerea comunitatii locale de partea scolii prin implicarea, în parteneriat, în implementarea unor programe de protectia mediului.
 
Galerie Foto
 

Alina Stefanescu - +4 0723 595 916

Paul Stefanescu - +4 0721 424 485

Secretariat - +4 031 432 7222

E-mail: contact@adaschool.ro

Adresa:

Romania, Bucuresti

Str. Carol Davila nr.101 sector 5

Vezi pe harta
Calendar evenimente
septembrie 2017 Previous Next
Du Lu Ma Mi Jo Vi Sa
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Revista ADA School